Site icon Hallocy

«Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι…» – “Κόλαφος” ο Στέλιος Νιάκαρης

Οι δηλώσεις του θα συζητηθούν

Πέρα από τον Ιάσονα Μανδηλά, στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Τετάρτη 19/10, μίλησε και ο Στέλιος Νιάκαρης, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, λοιπόν, αναφέρθηκε στην καριέρα του, κάνοντας σύγκριση με την εποχή των ’90s και το σήμερα , ενώ προχώρησε και σε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον ρόλο της γυναίκας και του άντρα, οι οποίες σίγουρα θα συζητηθούν.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Νιάκαρη
«Η ομορφιά είναι μέσα μας. Όμορφος νιώθω συχνά πυκνά αλλά σίγουρα δεν νιώθω καθημερινά. Στα 15 μου δούλεψα σε βουλκανιζατέρ για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου και πάντα δουλεύω για να περνάω καλά. Τότε ένιωσα τέλεια και ξέρω να αλλάζω και λάστιχο. Ένας άνδρας είναι καλό να είναι πολυμήχανος και πολυπράγμων, να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός που λέμε. Για να είσαι ένας σωστός κυνηγός, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα όπλο. Το όπλο την σήμερον ημέρα δεν είναι το δίκανο. Σήμερα οπλισμένος είσαι όταν έχεις όσα περισσότερα εφόδια και γνώσεις μπορείς».

«Το μόντελινγκ στην Ελλάδα ήταν δυνατό το ’90. Μετά τα επόμενα χρόνια, πες και στη δική μου φουρνιά σαν μοντέλο, ήταν τα πράγματα λίγο… Αν δεν υπήρχε το GNTM δεν θα ήξερε η νέα γενιά τι είναι το μόντελινγκ», κατέληξε.

«Μετά τις 100 γυναίκες, χάνεις το λογαριασμό»
Σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα, ο ίδιος είχε μιλήσει “ανοιχτά” για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του.

«Δε θέλεις να ακούσεις τι μου λένε στα social media. Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες, δόξα τω Θεό, γυναίκες κυρίως. Είναι πιο απελευθερωμένες τώρα τελευταία. Δεν αντιδράω, δεν απαντάω κάτι, γιατί άμα δεν απαντάς, στέλνουν και περισσότερες. Δεν απαντάω γιατί ποιο θα είναι το επόμενο στάδιο;».

«Αν με ρωτήσεις, αν έχω περάσει καλά στη ζωή μου, έχω περάσει καλά, περνάω πάρα πολύ καλά, αλλά δεν έχω κρατήσει συγκεκριμένο νούμερο. Μετά τις 100 γυναίκες, χάνεις το λογαριασμό. Τι να θυμάσαι τώρα; Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπούμε σε τέτοια διαδικασία» πρόσθεσε.

 

Exit mobile version