Site icon Hallocy

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά τον «πόλεμο» από τη Σοφία Μουτίδου

Από το βράδυ του Σαββάτου 22/10 μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννήθηκε στην ελληνική showbiz με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την Κατερίνα Καινούργιου και τη Σοφία Μουτίδου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε σε ένα instastory της μια φωτογραφία στην οποία η παρουσιάστρια ποζάρει στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Την ανάρτησή της αυτή η Σοφία Μουτίδου συνόδευσε με τη φράση, “λίγο ακόμα πρέπει“.

Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από την οποία διερωτώταν τι ακριβώς ενόχλησε τη Σοφία Μουτίδου.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολούθησαν αρκετές δηλώσεις μέσω αναρτήσεων και από τις δύο πλευρές ενώ το βράδυ της Κυριακής 23/10 η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα…

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», ήταν το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Exit mobile version