Site icon Hallocy

Θάνατος 41χρονου:Φόνο εκ προμελέτης στις Κεντρικές Φυλακές διερευνούν οι Αρχές

Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία για το θάνατο 41χρονου κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος Τουρκοκύπριος, Tansu Cidan, φέρει πολλαπλά τραύματα και κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση των Κεντρικών Φυλακών, «ο κρατούμενος βρέθηκε από συγκρατούμενους του αναίσθητος στο κελί του και αμέσως ειδοποιήθηκαν μέλη του προσωπικού μαζί με νοσηλευτές όπου έσπευσαν στο μέρος παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν είχε ανανήψει.

Η ιατρική λειτουργός πιστοποίησε το θάνατο του και ειδοποιήθηκε η οικογένεια του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από την έρευνα που διεξάγεται από την Αστυνομία η οποία κλήθηκε από την πρώτη στιγμή να διερευνήσει, καθώς και από το Τμήμα Φυλακών».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Γύρω στις 9.55 χθες βράδυ η Αστυνομία ενημερώθηκε από τις Κεντρικές Φυλακές για το θάνατο του 41χρονου Tansu Cidan, ο οποίος βρισκόταν ως κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου και του ΤΑΕ Λευκωσίας μετέβησαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου είχε μεταφερθεί η σορός του 41χρονου. Κατά την επιθεώρηση της σορού διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και κακώσεις, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν οι Ιατροδικαστές Α. Παπέττα και Ο. Ορθοδόξου οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σορό.

Τα αίτια θανάτου του 41χρονου αναμένεται να διαπιστωθούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα το απόγευμα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Exit mobile version