Site icon Hallocy

Χαμός στον αέρα του J2US μεταξύ Άντζελας Δημητρίου και Σταμάτη Φασουλή – “Κύριε Φασουλή, λυπάμαι…”

Aπό ό,τι φαίνεται θα υπάρξει πολλή συνέχεια…

Άλλο ένα επεισόδιο του J2US παρακολουθούμε το Σάββατο 29 Οκτώβρη. Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την έμπειρη κριτική επιτροπή και τα εντυπωσιακά σκηνικά του δημοφιλούς show ψυχαγωγεί για άλλο ένα Σάββατο το κοινό. Τα ζευγάρια είναι πολλά και οι απαιτήσεις των κριτών όλο και αυξάνονται με τους παίκτες και coaches άλλες φορές να δέχονται τις κριτικές και άλλες να διαφωνούν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο στις 22 Οκτώβρη παρακολουθήσαμε ένα “θερμό” επεισόδιο μεταξύ της Άντζελας Δημητρίου και της Καίτης Γαρμπή. Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου και του Παύλου Σταματόπουλου, η Καίτη Γαρμπή σχολίασε χαρακτηριστικά: «Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του. Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά». Και η “Λαίδη” του ελληνικού τραγουδιού απάντησε: «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;». «Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας», απάντησε η Καίτη Γαρμπή.

Ωστόσο, την απάντηση τελικά για το τι συνέβαινε την έδωσε η Ναταλία Γερμανού, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», αποκάλυψε ότι η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρούνταν από επιπεφυκίτιδα κάτι για το οποίο είχε ενημερωθεί όλη η παραγωγή και η κριτική επιτροπή.

Στο σημερινό επεισόδιο, φάνηκε ότι οι εντάσεις δεν έχουν τελειώσει αφού άλλο ένα σκηνικό αμηχανίας έλαβε χώρα. Συγκεκριμένα, αφού το ζευγάρι “Λαίδη” – Παύλος Σταματόπουλος ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους ερμηνεύοντας το τραγούδι “Δυο ψέματα” του Αντώνη Ρέμου, προχώρησαν στο κέντρο της σκηνής για να τους γίνει η κριτική.

Τότε, κατά τη διάρκεια που η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε την κριτική της για την εμφάνιση που μόλις είχε παρακολουθήσει, η Άντζελα Δημητρίου έκανε… παρατήρηση στο Σταμάτη Φασουλή ο οποίος συνομιλούσε εκείνη την ώρα με την Καίτη Γαρμπή και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Κύριε Φασουλή, λυπάμαι, αλλά να ακούσουμε λίγο την κυρία Βίκυ», με τον ίδιο εμφανώς απορημένο να απαντά: “Γιατί σας εμποδίζω εγώ;”. Ο διάλογος δεν τελείωσε εκεί, με την ίδια να απαντά εκ νέου λέγοντας “Όχι, μιλάτε και δεν ακούω τι μου λέει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη, χίλια συγγνώμη”. Έπειτα κανείς δεν έδωσε έκταση οπότε η συνομιλία σταμάτησε εκεί.

Exit mobile version