Site icon Hallocy

STAR: Οι κοπέλες του GNTM 5 έκλαψαν με τα makeover, το twitter απογοητεύτηκε, η τηλεθέαση όμως…

Τα νούμερα έκανε το επεισόδιο με τις αλλαγές στα μαλλιά των επίδοξων μοντέλων

Το makeover του GNTM 5 πραγματοποιήθηκε με πολλά κλάματα και δράματα από πλευράς των διαγωνιζόμενων. Βέβαια οι περισσότερες όταν κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη ενθουσιάστηκαν και ανέφεραν πως το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που περίμεναν, βέβαια υπήρξαν και κοπέλες οι οποίες δεν “τρελάθηκαν”, αλλά ανέφεραν πως θα συνηθίσουν την αλλαγή.

Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκαν σε ομάδες για να δουν και οι κριτές πως αντιδρούν τα μοντέλα μετά την νέα τους εμφάνιση, αλλά και ποιες είναι οι ικανότητες των νέων κοριτσιών που μόλις μπήκαν στο σπίτι του σόου.

Το twitter βέβαια δεν ξετρελάθηκε με τις αλλαγές τους με ορισμένους να σχολιάζουν πως “κοιμήθηκαν” με το πόσο βαρετές είναι, αφού οι περσινές και προπέρσινες ήταν αληθινές αλλαγές μιας και ήταν εντελώς αγνώριστες.

Η τηλεθέαση του GNTM στο επεισόδιο του Makeover
Όσον αφορά την τηλεθέαση, το GNTM 5 σημείωσε 14%, ένα αρκετά ικανοποιητικό ποσοστό αν σκεφτεί κανείς πως απέναντι του παίζουν προγράμματα θηρία, όπως οι σειρές.

Prime time
ΑΝΤ1: Ράδιο Αρβύλα 16,3
ΑΝΤ1: Εκτός υπηρεσίας 4,3
ΑΝΤ1: Παγιδευμένοι 13,8
OPEN: Ηρακλής 4,6
OPEN: Η δική μας οικογένεια 3,6
ALPHA: Παράδεισος των κυριών 18,9
ALPHA: Σασμός 27,8
ALPHA: Αυτή η νύχτα μένει 14,4
STAR: GNTM 14
ΜΕGA: Η γη της ελιάς 16,3
MEGA: Μαύρο Ρόδο 14,5
EΡT: Χαιρέτα μου τον πλάτανο 3,2
ΕΡΤ: Κάνε ότι κοιμάσαι 4,5
ΣΚΑΙ: Το σμόκιν της συμφοράς 3,7
Τα τέταρτα: 11.4 – 17.7 – 12.1 – 16.6 – 14.6 – 11.7 – 12.5 – 16.5 – 14.0 – 13.1

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

 

Exit mobile version