Site icon Hallocy

Asia Express: Παραβίασαν τον πιο βασικό κανόνα κι έμειναν εκτός παιχνιδιού – Δείτε βίντεο

Η αδιαθεσία της Κλόντια, ο έξαλλος Fipster και οι πρωτιές Μαυρίδη-Καθάργια

Η Θεοδώρα Ρασέλ και η Κλόντια Ρασέλ αποχώρησαν από το Asia Express, καθώς πάρα το γεγονός ότι δεν τερμάτισαν στην τελευταία θέση στο επεισόδιο της Κυριακής, παραβίασαν τον πιο σημαντικό κανόνα του ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star και γι’ αυτό και «πλήρωσαν» τις συνέπειες των πράξεων τους.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι δωροδόκησε με χρήματα έναν ντόπιο, για να το βοηθήσει να ολοκληρώσει την αποστολή του, κάτι που απαγορεύεται ρητά και τιμωρείται αυστηρά.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα επισκίασε η αδιαθεσία της Κλόντιας, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Η Ρασέλ και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι, βλέποντάς την να μην έχει προσωρινά καμία επαφή με το περιβάλλον, τρομοκρατήθηκαν. Ευτυχώς με την παρέμβαση των γιατρών της παραγωγής, η Κλόντια άρχισε να αισθάνεται καλύτερα.

Μαμά και κόρη, μόλις έλαβε τέλος η περιπέτειά τους, δήλωσαν στις κάμερες για το παιχνίδι πως είναι εμπειρία ζωής και ότι τις έφερε ακόμα πιο κοντά, ενώ παραχώρησαν τα μετάλλιά τους στη Χριστίνα και τη Μαρία.

Για τη Ρασέλ το ταξίδι της ήταν ξεχωριστό, γιατί το μοιράστηκε με τη μεγαλύτερη αγάπη της κι αδυναμία, τη μητέρα της, η οποία έδειξε σε όλους πόση δύναμη κρύβει μέσα της.

 

Ο τελευταίος αγώνας αποχώρησης από το Λάος και πριν τα ζευγάρια συνεχίσουν τις περιπέτειες τους στην Ταϊλάνδη ξεκίνησε ύπο καταρρακτώδη βροχή, ενώ από το race είχαν εξαιρεθεί ο Γιάννης με τον Λευτέρη, οι οποίοι κέρδισαν την ασυλία και πριν αναχωρήσουν για Ταϊλάνδη πέρασαν τις τελευταίες τους στιγμές στο Λάος, κάνοντας τουρισμό.

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι πάλεψαν «με νύχια και με δόντια», για να διατηρήσουν τη θέση τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, ενώ ένα σημαντικό πλεονέκτημα περίμενε το ζευγάρι που θα κέρδιζε το έπαθλο των 2.500 ευρώ. Την ίδια ώρα ο Γιώργος με την Κρίστη μπορούσαν, όποτε το αποφάσιζαν, να ξεφορτωθούν το disadvantage τους δηλαδή τη μαύρη σημαία, δίνοντάς τη σε ένα από τα ζευγάρια με κόστος να τερματίσει μία θέση κάτω στην κατάταξη.

Το 12ο έπαθλο αξίας 2.500 ευρώ του Asia Express διεκδίκησαν ο Γιώργος με την Κρίστη, η Χριστίνα με τη Μαρία και η Ρασέλ με την Κλόντια.
Ένα μέλος από κάθε ζευγάρι έπρεπε να ισορροπήσει πάνω σε τρεις πυραμίδες μέχρι το άλλο μέλος να λύσει τους γρίφους που εμφανίζονταν μπροστά του και να δώσει στον Πέτρο Πολυχρονίδη τη σωστή απάντηση.

Ο Γιώργος Μαυρίδης με την Κρίστη Καθάργια, αν και δεν ξεκίνησαν τη δοκιμασία με τους καλύτερους οιωνούς, ήταν αυτοί που φόρεσαν στο τέλος το πολυπόθητο κόκκινο μενταγιόν.

Ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι κερδίζει σε αγώνα επάθλου και όπως δήλωσε είχε μεγάλη ανάγκη τη νίκη, καθώς εκτός των άλλων δυσκολιών, έχει να διαχειριστεί και το πέναλτι που τους «βύθισε» στην τελευταία θέση της κατάταξης. Μάλιστα Μαυρίδης και Καθάργια κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι και στο run. Αντίθετα τελευταίοι ήρθαν ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster) με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όμως γλίτωσαν την αποχώρηση λόγω της παραβίασης κανονισμού από τις Θοδώρα και Κλόντια Ράσελ.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Fipster έγινε έξω φρενών με ντόπιο, που τον παράτησε σε ένα εντελώς άγνωστο και απόμερο σημείο. «Δε θα άφηνα δύο ανθρώπους στη μέση του πουθενά», δήλωσε αγανακτισμένος στις κάμερες ο Fipster. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σταματήσουν άλλο αυτοκίνητο «Σταμάτα. Περίμενε», φώναζε στον οδηγό, ο οποίος τελικά τον προσπέρασε με τον γνωστό YouTuber να βάζει τις φωνές μες τη μέση του δρόμου και να πετάει κάτω τον φάκελό του νευριασμένος.

Exit mobile version