Site icon Hallocy

Maestro: Σπύρος και Αντώνης δίνουν το πρώτο τους φιλί – Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι ηθοποιοί Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος

Maestro – Ο κρυφός έρωτας ανάμεσα σε Σπύρο και Αντώνη συνεχίζεται, με τον καθένα από τους δύο, να έρχεται αντιμέτωπος με τις οικογενειακές του δυσκολίες και τις «εκρήξεις» των πατεράδων τους.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη οι δύο νεαροί άνδρες συναντήθηκαν στο δάσος προκειμένου να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή.

Εκεί, ο Σπύρος φάνηκε αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος μετά τον καβγά με τον πατέρα της, ξεκινώντας τα φιλιά με τον Αντώνη. Ακολούθησε η ερωτική σκηνή η οποία έκανε το twitter να πάρει «φωτιά».

Οι τηλεθεατές της σειράς στην πλειοψηφία «χειροκρότησαν» τους δύο πρωταγωνιστές, (Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο) αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ελάχιστα ωστόσο ήταν τα αρνητικά σχόλια, ενώ για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά tweets.

Να θυμίσουμε πως πριν από 19 χρόνια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την σκηνή της σειράς «Κλείσε τα μάτια» και το γκέι φιλί που έγινε viral.

 

Exit mobile version