Hallocy

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σε όλα τα σχόλια για την ομοιότητα με τη θεία της Μαρία

Το σχόλιο της πεθεράς της Ελένης, Λιλίκας, η κοινή εμφάνιση και το απίστευτο DNA της οικογένειας Μενεγάκη.

Μπορεί να βλέπουμε αρκετά συχνά εικόνες της Ελένης Μενεγάκη με τη μαμά της, τον αδερφό της αλλά η πλευρά από την οικογένεια του πατέρα της ήταν μέχρι σήμερα στο παρασκήνιο.

Όλα άλλαξαν όταν η Ελένη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με την έτερη Μενεγάκη, τη Μαρία Μενεγάκη, αδερφή του πατέρα της.

Το ποστ και η απίστευτη ομοιότητα θείας και ανιψιάς
Με την αγαπημένη μου θεία Μαρια Μενεγάκη στην παρουσίαση του βιβλίου της,
«Ζωή ∆ραγούμη – Αρτύρ ντε Γκομπινώ. ∆ύο πλειάδες στον ελληνικό ουρανό. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Ναταλία Δραγούμη», έγραψε αρχικά η Ελένη και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Βλέπεις, θεία και ανιψιά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και ο κόσμος που ακολουθεί την Ελένη τόνισε την ομοιότητα αυτή. Η Μενεγάκη έσπευσε να απαντήσει στα περισσότερα σχόλια, μιλώντας για το δυνατό DNA της οικογένειας του μπαμπά της και απαντώντας ακόμα και στα σχόλια εκείνα που τόνιζαν πως μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι η Ελένη μοιάζει στη μαμά της αλλά κάναμε λάθος.

«Εξαιρετική παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Μενεγάκη», έγραψε η πεθερά της Ελένης με την ίδια να απαντά:

Ένα σχόλιο βέβαια ξεχώρισε και ήταν αυτό της Λιλίκας, της μαμάς του Μάκη Παντζόπουλου και πεθεράς της Ελένης, η οποία ήταν μαζί της στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Exit mobile version