Site icon Hallocy

Κι όμως δεν είναι ο Αλμπέρτο Μποτία – Αυτό είναι το γούρι της Ελένης Φουρέιρα

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία γυναίκα η οποία έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να κατακτήσει πολλά, καθώς έχει μία πολύ επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής, για την οποία πάλεψε από πολύ μικρή. Όταν ξεκίνησε, μάλιστα, να ασχολείται με το τραγούδι, αντιμετώπισε ρατσισμό για την καταγωγή της και όχι μόνο, ωστόσο εκείνη δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έτσι μπόρεσε να κάνει πραγματικότητα όλα της τα όνειρα.

Πλέον, όλος ο κόσμος “υποκλίνεται” στο όνομά της, με την ίδια, ωστόσο, να παραμένει ταπεινή και μετριόφρων. Λίγες ημέρες πριν, η ίδια ανακοίνωσε σε όλους πως διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής της, διότι είναι έγκυος και θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Έτσι, μιας που έχει αρχίσει να ανοίγεται όλο και περισσότερο στο κοινό της, την Παρασκευή 25/11 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες κατά τις οποίες έδειχνε στους ακόλουθούς της ποιο είναι το γούρι της, όλα αυτά τα χρόνια. Και δεν είναι αυτό που σας περνάει από το μυαλό!

Δεν είναι ούτε ο σύντροφός της , ούτε οι γονείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς της γενικότερα. Είναι ένα αντικείμενο που έχει από μικρό παιδί και κάθε φορά που το αντικρίζει της θυμίζει την ημέρα που άφησε πίσω της τον αρνητισμό και τα δύσκολα χρόνια που έχει βιώσει και τα έδωσε όλα για να έχει όλα όσα ήθελε.

Αυτό είναι το γούρι της Ελένης Φουρέιρα
«Αυτή η κούκλα είναι το γούρι μου… Μου θυμίζει την ημέρα που πίστεψα όσο ποτέ στον εαυτό μου, και πέτυχα τον στόχο μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Exit mobile version