Site icon Hallocy

Ήταν τελικά ολόγυμνος ο Στάθης Σχίζας; Όλη η αλήθεια για την φωτογραφία που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Σοκ!

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκονται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη του νικητή του Survivor 5 για την σεξουαλική του ζωή.

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 21/11 το ζευγάρι και εκείνος αναφέρθηκε στο kickboxing ενώ απάντησε και σε μερικές “ακατάλληλες ερωτήσεις” αναφορικά με τις προσωπικές τους στιγμές, μιας και πριν μερικές μέρες μια άλλη εκπομπή “έκοψε” στο μοντάζ ακατάλληλες ερωτήσεις τους!

Μια κακία συνήθεια στο σπίτι που εκνευρίζει την σύντροφό σου…

Είμαι λίγο ακατάστατος, λίγο αναβλητικός και με την πετσέτα στο μπάνιο κάτι κάνω, που βγαίνω βρεγμένος από το μπάνιο και το πατάκι του μπάνιο γεμίζει μετά όλο το σπίτι.

Ποιο είναι το πιο τρελό σημείο που έχεις κάνει σeξ;

Είναι στο σινεμά μια φορά.

Ποιος είναι το πιο ακραίο που έχεις κάνει για σύντροφό σου;

Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει κάτι ακραίο, αλλά από άποψη συμπεριφοράς το πιο ακραίο για μένα είναι να την σκέφτομαι όλη μέρα και να βρίσκομαι συνέχεια μαζί της, να την βοηθάω.

Τι θα άλλαζες πάνω στην σύντροφό σου;

Δεν θα άλλαζα κάτι νομίζω γι’ αυτό την ερωτεύτηκα. Το “άντρα θέλω τώρα τον θέλω, αυτό θα της άλλαζα.

Έχεις κάνει ποτέ role play;

Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον μασέρ και τον αστυνομικό.

Οι δυο τους, ωστόσο, προσπαθούν να μη δίνουν σημασία σε όσα γράφονται και ακούγονται για εκείνους και συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά. Πρόσφατα, μάλιστα, έκαναν και ένα μικρό ταξιδάκι εκτός Αθηνών (δείτε εδώ το πολυτελές σαλέ στο οποίο έμειναν) και δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες φωτογραφίες τους από εκεί στα social media. Αυτές, όμως, έδωσαν την αφορμή για να σχολιαστεί ακόμη περισσότερο η σχέση τους, αφού ο σύντροφος της Influencer φαινόταν ολόγυμνος.

Ήταν τελικά γυμνός ο Στάθης Σχίζας στην φωτογραφία με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;
Πλήθος κόσμου άρχισε να απορεί αν πράγματι εκείνος δεν φορούσε μαγιό και το Mega Καλημέρα αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη έστειλαν μήνυμα στο μοντέλο για να την ρωτήσουν ποια είναι τελικά η αλήθεια.

Εκείνη, δεν άργησε να απαντήσει, αλλά δεν φαίνεται η απάντηση που έδωσε να ικανοποίησε το πλατό ή και το κοινό, αφού ήταν διπλωματική, θα έλεγε κανείς.

«Αλεξάνδρα, καλημέρα! Ο Στάθης φοράει μαγιό στο τζακούζι; Και ποιος σας τράβηξε φωτογραφία;», της έγραψε η δημοσιογράφος, με την ίδια να στέλνει κάποια emoticons που γελάνε.

Exit mobile version