Site icon Hallocy

Εκείνη είναι 18 και εκείνος… – Η πραγματική διαφορά ηλικίας της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Ναι κι όμως!

Ο έρωτας φαίνεται πως έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη, μιας και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η νεαρή είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε μέσα από μερικά σχόλια που έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη στον αγαπημένο της , ενώ και η Δέσποινα Βανδή είχε «προδώσει» τη γνωριμία των δύο παιδιών μιας και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της από το γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη , και τον έκανε ταγκ.

Μάλιστα γαμπρός και…. πεθερά, φαίνεται πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις αφού η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται πολύ συχνά στο γυμναστήριό του, ακόμα και όταν δεν είναι εκεί η κόρη της . Όσο για τη Μελίνα, παρόλο που έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο εξωτερικό, δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται το γυμναστήριο του αγαπημένου της κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα .

Η διαφορά ηλικία της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και το βόλλει. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Ο γυμναστής γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 και είναι 34 ετών, ενώ η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έκλεισε τα 18 της πριν από λίγους μήνες

Μπορεί η διαφορά τους να είναι μεγάλη, ωστόσο καμία σημασία δεν έχει αφού η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης τα έχουν βρει άριστα και δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Exit mobile version