Site icon Hallocy

Maneskin: Τα μέλη ανταλλάσσουν φιλιά μεταξύ τους

Δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος στο Instagram

Oι Maneskin είναι γνωστοί για τις προκλητικές εμφανίσεις τους, τα εκκεντρικά τους σύνολα, αλλά και τις φωτογραφίες τους που συχνά συζητιούνται.

Αυτό συνέβη και με την τελευταία τους ανάρτηση. Το συγκρότημα από την Ιταλία που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις του παγκόσμιου κοινού από την πρώτη του εμφάνιση στον διαγωνισμό της Eurovision, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που δείχνει τα μέλη να ανταλλάσσουν φιλιά μεταξύ τους.

Στο στιγμιότυπο, ο Νταμιάνο Νταβίντ φιλά τον κιθαρίστα της μπάντας, Τόμας Ράτζι, ενώ η Βικτόρια ντε Άντζελις τον ντράμερ, Ίθαν Τόρκιο.

Το συγκρότημα άλλωστε, έχει αποδείξει πως είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο με τα… φιλιά μεταξύ των μελών. Άλλωστε, ήταν ένα από τα στοιχεία που τους έκαναν να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στον διαγωνισμό τραγουδιού, με το φιλί του Νταμιάνο στον Τόμας.

«Η φανταστική στιγμή του γκι 💋 Η ζεστασιά του Mαϊάμι μας κάνει να νιώσουμε τη Χριστουγεννιάτικη αγάπη νωρίτερα 💘 Τα λέμε στο Χιούστον φίλοι», γράφουν στη λεζάντα της ανάρτησής τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Exit mobile version