Site icon Hallocy

Oι «προφητείες» της τυφλής Μπάμπα Βάνγκα για το 2023

H Μπάμπα Βάνγκα, η τυφλή γριά «Νοστράδαμος» από τη Βουλγαρία, έχει μια λίστα με προβλέψεις για το 2023.

Από παιδί τη δεκαετία του 1910, η Μπαμπα Βάνγκα ήταν σε θέση να αισθάνεται κλίσεις για επερχόμενα γεγονότα. Αλλά ένα σημείο καμπής στην καριέρα της ως διορατικής ήρθε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ανέπτυξε τη φήμη της μάντισσας.

Σύμφωνα με αναφορές, η Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τον θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, καθώς και τον δικό της θάνατο.

Αν και πέθανε το 1994 σε ηλικία 84 ετών, η Μπαμπα Βάνγκα άφησε ακόμα πολλές προβλέψεις για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένου του 2023.

Στο τέλος κάθε έτους, οι άνθρωποι θα κοιτάζουν πίσω για να δουν ποιες από τις προβλέψεις της Μπαμπα Βάνκα έγιναν πραγματικότητα και τι θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με το History η τυφλή μάντισσα πρόβλεψε για το 2023 τα ακόλουθα:

Μια ηλιακή καταιγίδα

Φήμες λένε ότι ο Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε μια θανατηφόρα «ηλιακή καταιγίδα» που θα έβλαπτε τη Γη.

Ηλιακή καταιγίδα είναι όταν μια διαταραχή στον ήλιο προκαλεί την έκρηξη μιας ηλιακής έκλαμψης σε μεγάλο βαθμό, επηρεάζοντας μέρη του ηλιακού συστήματος.

Αν και δεν συμβαίνουν συχνά, οι ηλιακές καταιγίδες δεν είναι πρωτόγνωρες. Νωρίτερα φέτος ένα ηλιακό σωματίδιο και μια γεωμαγνητική καταιγίδα οδήγησαν στην αστοχία ενός δορυφόρου Starlink.

Αλλά αν συμβεί μια ηλιακή καταιγίδα στο διαμέτρημα της πρόβλεψης της Μπάμπα Βάνγκα, θα ήταν καταστροφική για τη ζωή στη Γη.

Ένα περιστατικό με βιολογικά όπλα

Η Μπαμπα Βάνγκα προέβλεψε συχνά καταστροφικά γεγονότα γύρω από τα πυρηνικά και τα βιοόπλα, ορισμένοι πιστεύουν ότι προέβλεψε την καταστροφή του Τσερνομπίλ.

Προφανώς, προέβλεψε ότι μια χώρα θα πραγματοποιούσε δοκιμή βιοόπλων το 2023.

Τέτοιου είδους προφητείες για την δεν είναι ασυνήθιστα για την Μπάμπα Βάνγκα.

Η τροχιά της Γης θα αλλάξει

Προφανώwς, η ίδια προέβλεψε ότι ο άξονας Γης θα άλλαζε, κάτι που ερμηνεύτηκε ως αλλαγή στην τροχιά της Γης.

Η Γη περιφέρεται γύρω από τον ήλιο σε ένα οβάλ μοτίβο που διαρκεί 365 ημέρες, αν και το σχέδιο μπορεί να αλλάξει χρειάζονται χιλιάδες χρόνια για να γίνει αισθητή αυτή η αλλαγή.

Ωστόσο, εάν συνέβαινε μια μεγάλη μνημειώδης αλλαγή, όπως φαίνεται να προβλέπει ο Μπαμπα Βανγκα, θα μπορούσε να είναι καταστροφική.

Θα συνέβαιναν έντονες φυσικές καταστροφές και οι θερμοκρασίες θα μπορούσαν να αυξηθούν εάν η Γη πλησίαζε πιο κοντά στον ήλιο προκαλώντας επιτάχυνση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Αν και αυτά μπορεί να ακούγονται προαισθανόμενα και να αλλάξουν τη ζωή, μάλλον δεν θα συμβούν.

Πολλές από τις προφητείες της Μπάμπα Βάνκα είναι φήμες επειδή η ίδια δεν έγραψε τίποτα. Σχεδόν όλες οι προβλέψεις της από το 2000 και μετά δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

 

Exit mobile version