Site icon Hallocy

Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τη νέα σχέση του Χρήστου Μάστορα

Τέλος οι… εικασίες! Αυτό είναι το κορίτσι του

Ο Χρήστος Μάστορας ανήκει στο γκρουπ αυτών που προσπαθούν όσο μπορούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Επί χρόνια διατηρούσε σχέση με την Χριστίνα Παπαδέλη. Όσο λίγες ήταν οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους άλλο τόσο λίγα ήταν και όσα είχαν μαθευτεί για το ειδύλλιό τους.

Οι εντάσεις στην σχέση τους, όμως, όταν υπήρχαν, ήταν έντονες και ο χωρισμός τους χτύπησε την πόρτα.

Η νέα ζωή του Χρήστου Μάστορα
Πλέον, πάει καιρός που οι δυο τους έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με την χορεύτρια να είναι ξανά ερωτευμένη και τον τραγουδιστή να βιώνει το ίδιο ακριβώς συναίσθημα, και να προσπαθεί προφανώς να το κρατήσει κρυφό.

Κάποια πράγματα όμως… δεν κρύβονται και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

Μπορεί κανείς να μην το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αλλά πολλά είναι τα καμπανάκια που «χτυπούν» με αποκορύφωμα την πρόσφατη παρουσία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο κέντρο που τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε να καρφώνει με τα μάτια της τον τραγουδιστή με εκείνον να κάνει το ίδιο ακριβώς, προσπαθώντας να εντοπίσει την αγαπημένη του κάπου στο κοινό.

Σύμφωνα, επίσης, με πληροφορίες, το ζευγάρι είναι έτοιμο να περάσει τα πρώτα του κοινά Χριστούγεννα, ίσως σε κάποιον κοντινό προορισμό της Αθήνας, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων που τους περιορίζει κάπως, με το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

 

 

Exit mobile version