Hallocy

Ελένη Φουρέιρα: Πανέτοιμη για τη χρονιά που θα γίνει μητέρα – Νέες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Φέτος ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για την Ελένη Φουρέιρα, αφού διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.
Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής αναμένουν με μεγάλη χαρά και αγωνία τη νέα χρονιά, καθώς θα είναι και η χρονιά που θα υποδεχτούν το αγγελούδι τους.

Η pop star η οποία εξακολουθεί να κρατά την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το περασμένο καλοκαίρι είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις.

Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που ξέσπασαν τότε τα πρώτα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης. Η επιβεβαίωση ήρθε μερικούς μήνες μετά, όταν η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε για πρώτη φορά δίπλα στον Ισπανό σύντροφό της, δείχνοντας στο φακό τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν θα είναι πολύ διαφορετικά για την Ελένη Φουρέιρα, καθώς δεν τα περάσει σε κάποια νυχτερινή πίστα αλλά στο σπίτι με τα αγαπημένα της πρόσωπα, κάτι που είχε να κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει τη χρονιά η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κάνει την τελευταία ανάρτησή της για το 2022, αποχαιρετώντας το έτος με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ντυμένη στα μαύρα, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φακό κρύβοντας για μια ακόμη φορά την φουσκωμένη κοιλιά της, ωστόσο, από το ελάχιστο που μπορούμε να δούμε η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά.

Φωτογραφίες: Instagram

Exit mobile version