Site icon Hallocy

Σε απόγνωση ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο που γέννησε η Τούνη – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι συνέβη;

Η Ιωάννα Τούνη γέννησε πριν από λίγες ώρες και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μπορεί εκείνος να έλειπε τις προηγούμενες ημέρες, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο σκύλος του, ωστόσο έφτασε την κατάλληλη στιγμή στην Θεσσαλονίκη για τον τοκετό της συντρόφου του (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό). Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία με την γυναίκα της ζωής του αγκαλιά με τον γιο τους, στο μαιευτήριο

Η νεαρή μανούλα είναι εξαντλημένη, αλλά προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της σιγά σιγά και εξήγησε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε, ενώ το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να κρατάει στα χέρια της το παιδί της.

Σε απόγνωση ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο που γέννησε η Τούνη
«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ο πατέρας του αγοριού, λοιπόν, βρίσκεται μαζί τους στο νοσοκομείο όλες αυτές τις στιγμές και, όπως και η λεχώνα, έτσι και εκείνος, απολαμβάνει το φαγητό του νοσοκομείου, το οποίο όμως δεν είναι τόσο ευχάριστο και γι’ αυτό την Τετάρτη 11/1 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τι τρώει και εξηγώντας με την γκριμάτσα του πόσο χάλια είναι η κατάσταση που πρέπει να ανεχτεί μέχρι να γυρίσει στο σπίτι με την μητέρα του παιδιού του.

Exit mobile version