Site icon Hallocy

Ολόγυμνη από την μέση και πάνω – Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη και το νεογέννητό της

Μας δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης! Πήραν φωτιά τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από 10 μέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία του αγαπημένου ζευγαριού

Κανείς από τους 2 δεν μπορεί βέβαια ακόμα να αντιληφθεί την νέα αυτή πραγματικότητα αλλά κι ούτε ότι πλέον έχουν γιο. «Βλέπουμε το μωρό και λέμε “θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Ιωάννα στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μετά τον τοκετό στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Το βίντεο της Τούνη με τα στάδιο της εγκυμοσύνης
Η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα της καθημερινότητα (δείτε εδώ το βίντεο που κάνει κοντινό στο προσωπάκι του μικρού). Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης 19/1 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα τρυφερό βίντεο στο οποίο είναι σχεδόν γυμνή, μιας και φοράει μόλις ένα παντελόνι και μας δείχνει την εξέλιξη της κοιλίτσας της από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της έως και τον τελευταίο.

«Το πιο γλυκό #pregnancy journey» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη, με τα σχόλια από κάτω να παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά, μιας και όλοι οι followers της την έγραψαν πόσο γλυκό ήταν αυτό το βίντεο.

Exit mobile version