Site icon Hallocy

Survivor All Star: «Ας πάει λίγο να γυαλίσει τα κέρατα του Μπο που έχει ξεφτιλιστεί…» – Χαμός στο twitter για Καρολίνα & Πρίαμο

Απίστευτα σχόλια για το ειδύλλιο της δεσμευμένης Καλύβα!

Το απόλυτο χάος έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η κοπέλα που ο Μάριος Πρίαμος απομονώνεται στη ζούγλα του Survivor All Star δεν είναι η Ελένη Χαμπέρη, αλλά η Καρολίνα Καλύβα. Το όνομα της έσκασε σαν “βόμβα” πίσω στην Ελλάδα, αφού η κοπέλα έχει σύντροφο που την περιμένει και την αποθεώνει στα κανάλια.

Ο λόγος για τον Μπο, ο οποίο την στήριξε για να παραμείνει στο παιχνίδι όταν βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ στις εκπομπές μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια.

«Έβλεπα το κοριτσάκι μου στο Survivor All Star με πάρα πολύ λαχτάρα και πολλή αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Εντάξει, είναι κάτι πολύ ωραίο, πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω ούτε να αγοράσω τίποτα στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε με ενδιαφέρει να προβάλλω κάτι ούτε με ενδιαφέρει να κρύψω κάτι. Ναι, είμαι με μια κοπέλα και δεν θα πω «δεν ξέρω» ούτε θα το κρύψω. Στο Survivor All Star εύχομαι να γίνει ότι είναι γραφτό να γίνει για εκείνη. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει και να περάσει όσο καλύτερα μπορεί. Της έδωσα σαν παλιότερος παίκτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, 2 – 3 συμβουλές και ότι μπορεί να κάνει θα το κάνει», είχε πει στο Super Κατερίνα, λίγο αφότου έγινε γνωστή η σχέση τους.

Θύελλα αντιδράσεων στο twitter με το love story Καρολίνας – Πρίαμου στο Survivor All Star
Στο twitter λοιπόν επικρατεί απόλυτο χάος. Άλλοι το έχουν δει χιουμοριστικά, από την άλλη όμως κράζουν αρκετά την Καρολίνα Καλύβα λόγω της κίνησης της να απαντήσει δημόσια τον Μπο.

 


Exit mobile version