Site icon Hallocy

Σε σοκ η Ελευθερία Ελευθερίου με την απιστία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Οι πρώτες πληροφορίες για την αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τα “απαγορευτικά” πλάνα του “Survivor All Star”

Τα πλάνα του Μάριου Ιωαννίδη και της Καραλίνας Καλύβα στα οποία του βλέπουμε να φιλιούνται στο “Survivor All Star” έχουν γίνει viral στα social media.

Η εκπομπή “Πρωινό μας” και ο Νίκος Γεργιάδης επικοινώνησαν με την Ελευθερία Ελευθερίου, τη σχέση που διατηρεί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εκτός Άγιου Δομίνικου.

Όπως ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής, είναι δεδομένη η συμμετοχή της στο “Survivor All Star”. Οι δυο τους είναι χρόνια φίλοι, είναι μαζί δύο μήνες ενώ είχαν συζητήσει πως δεν θέλουν “να πουλήσουν” τον έρωτά τους στην κάμερα του “All Star”.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται σε σοκ με τα πλάνα που προβλήθηκαν στο “All Star”. “Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήθελε να το πιστέψει” τόνισε ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, καλεσμένη στην παρέα της εκπομπής, παραδέχτηκε ότι όταν προωτοκυκλοφόρησαν οι φήμες περί σχέσης του Μάριου Πρίαμου, η γνωστή τραγουδίστρια επικοινώνησε μαζί της για να μάθει εάν ισχύει.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου της απάντησε ότι ισχύουν όσα ακούστηκαν, χωρίς να της αποκαλύψει ότι πρόκειται για την Καρολίνα Καλύβα.

 

Exit mobile version