Site icon Hallocy

Θα σε “σταυρώσουν”: Αυτά είναι τα 3 πιο επικριτικά ζώδια

Το λένε απονομή δικαιοσύνης

Όλοι ξέρουμε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ποτέ ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις στη ζωή, όταν είσαι ανοιχτή σε εμπειρίες και δώσεις λίγο χρόνο στους γύρω σου. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν παρά να κρίνουν τα πάντα και τους πάντες. Σχεδόν σαν να είναι γραμμένο στο DNA τους.

Εάν έχεις αναρωτηθεί τώρα γιατί μερικοί άνθρωποι στη ζωή σου είναι τόσο επικριτικοί, η απάντηση μπορεί εν μέρει να κρύβεται στα γενέθλιά τους. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα πιο επικριτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια είναι οι χειρότεροι εραστές.

Λέων

Ο Λέων αντιπροσωπεύεται από το λιοντάρι, τον βασιλιά της ζούγκλας. Επομένως οι Λέοντες του αισθάνονται συχνά, ότι ο κόσμος τους ανήκει. Απολαμβάνουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να έχουν θαυμαστές που τους λατρεύουν. Γεγονός το οποίο, μπορεί να τους κάνει να κοιτάζουν περιφρονητικά οποιονδήποτε δεν τους θαυμάζει, σε όλο τους το μεγαλείο. Ως γνήσιοι εκπρόσωποι ζωδίων της φωτιάς, είναι πολύ φιλόδοξοι και προσπαθούν πάντα να είναι οι καλύτεροι. Θέλουν πάντα να βρίσκονται στην κορυφή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια επικριτική αύρα. Μερικοί Λέοντες θα κρίνουν επίσης τους άλλους, προσπαθώντας να απαλύνουν τις δικές τους ανασφάλειες.

 

 

Παρθένος

Αν ρωτήσεις κάποιον που ασχολείται έστω και λίγο με την αστρολογία ποιο είναι το πιο επικριτικό ζώδιο, το πιθανότερο είναι ότι θα ακούσεις πολύ την Παρθένο. Οι Παρθένοι είναι απόλυτα τελειομανείς και είναι γνωστοί ως το πιο επικριτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Προσπαθούν πάντα να είναι σωστοί, κάτι που τους το κάνει εύκολο να ασκήσουν κριτική σε όσους δεν το κάνουν. Ως εκ τούτου, μπορεί να φανούν αρκετά επικριτικοί. Κυβερνούνται επίσης από τον Ερμή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ οξυδερκείς. Δεδομένου ότι οι Παρθένοι τείνουν να είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, έχουν την τάση να κρίνουν, όσους φαίνονται λιγότερο έξυπνοι από εκείνους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, έναν πλανήτη έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία. Έτσι οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι πιο συγκρατημένοι, σοβαροί και ελαφρώς εκφοβιστικοί. Είναι πολύ καλοί στο να καμουφλάρουν τα συναισθήματά τους, καθιστώντας τα δυσανάγνωστα. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτονται κοιτάζοντας μόνο το πρόσωπό τους. Οι Αιγόκεροι έχουν ψηλούς τοίχους για κάθε τομέα της ζωής και είναι απίστευτα επιλεκτικοί, όταν πρόκειται για φιλικές ή ερωτικές σχέσεις. Αυτό, τους οδηγεί να κρίνουν τους ανθρώπους πριν τους αφήσουν να πλησιάσουν πολύ.

Θηρία στο κρεβάτι: Αυτά είναι τα 4 ζώδια γεννημένα εραστές με τις μεγαλύτερες αντοχές

Αν λοιπόν συμβαίνει να ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια, τότε είναι πολύ πιθανό να είσαι προικισμένη/ος με τις υψηλότερες σεξουαλικές επιδόσεις. Σύμφωνα με το astrology.gr, οι παρακάτω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου είναι γεννημένοι εραστές.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για το περιπετειώδες πνεύμα, τον ενθουσιασμό και την εμφανώς αστείρευτη ενέργειά του, και όπως μπορείς εύκολα να υποθέσεις, είναι επίσης «τέρας» στο σεξ. Οτιδήποτε κι αν θέλει ένας Κριός, το πιο πιθανό είναι να το πάρει, επειδή δεν φοβάται να το κυνηγήσει. Δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύει περισσότερο αυτός ο μανιακός της αδρεναλίνης από ένα καυτό και παθιασμένο σεξ «στα γρήγορα». Επίσης, το σεξ με αυτό το ζώδιο δεν είναι ποτέ βαρετό, επειδή θέλει να περνάει καλά και να δοκιμάζει νέα και συναρπαστικά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ερωτικά αγγίγματα και τα χάδια είναι η ερωτική γλώσσα που λατρεύει, και μπορείς να στοιχηματίσεις ότι αυτό μεταφράζεται σε μια υψηλή σεξουαλική επίδοση. Αυτό που θέλει είναι να χαθεί μέσα στην αίσθηση ενός άλλου ατόμου και αν εξαρτάται από τον ίδιο, το σεξ θα διαρκέσει μερικές ώρες. Αγαπά τα παθιασμένα φιλιά διαρκείας, το ερωτικό μασάζ και τη βαθιά σύνδεση σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Οπότε μην περιμένεις «ένα στα γρήγορα», γιατί αυτό αποτελεί σχεδόν βλασφημία για αυτό το ζώδιο.

ΛΕΩΝ

Οι ερωτικοί παρτενέρ του έλκονται από τη φυσική του ροπή στο φλερτ, τη ζεστή καρδιά του και την ελκυστική αύρα του. Αλλά, για να ξέρεις, είναι λίγο επιδειξίας στο κρεβάτι. Είναι ο δημιουργικός και ενθουσιώδης εραστής που ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να δοκιμάσει μια νέα κίνηση ή στάση, ειδικά εκείνη που τον κάνει να φαίνεται καταπληκτικός! Και ναι, περιμένει να τον κομπλιμεντάρεις πλήρως και συχνά για την εμφάνιση και την απόδοσή του στο κρεβάτι, οπότε αν θέλεις να μείνεις μαζί του, μίλησέ του. Και να είσαι σίγουρος/η ότι με τέτοιες καυτές επιδόσεις, δεν θα αντισταθείς στο να του πεις πόσο ψηλά σε… ανέβασε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει ζώδιο που να είναι πιο ισχυρό σεξουαλικά και με διαρκή ερωτική παρουσία. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα νιώσεις ούτε στιγμή πως λειτουργεί μηχανικά ή κάνει σεξ μόνο και μόνο από ανάγκη για να εκτονωθεί. Αυτός ο εξαιρετικά παθιασμένος και συναρπαστικός εραστής μοιάζει σαν να επενδύει στον ερωτικό του σύντροφο και στο να περάσει όμορφα μαζί του. Και πράγματι επενδύει. Δεν είναι ποτέ γρήγορος στην επιλογή του σεξουαλικού συντρόφου του, χάρη στον απίστευτο μαγνητισμό του και την αυτοπεποίθησή του ότι θα καταφέρει να κατακτήσει το άτομο που τον έλκει.

 

Exit mobile version