Site icon Hallocy

Βασίλης Νομικός: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά την αποχώρηση από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής 20/1, η συνεργασία του Βασίλη Νομικού με τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Πρωινό μας, τελείωσε πρόωρα, δύο μήνες μετά την έναρξή της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Βασίλης Νομικός είχε ανακοινώσει την διάθεσή του να αποχωρήσει από το “Πρωινό μας”, κάτι που έγινε αποδεκτό από την εκπομπή και το κανάλι. Αφορμή στάθηκε η στροφή της θεματολογίας τις προηγούμενες ημέρες στο Survivor, καθώς ο ίδιος θεώρησε πως δεν μπορεί να την υπηρετήσει.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν τον Βασίλη Νομικό λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του και το πρωί της Δευτέρας 23/1 προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα με την πρώτη αντίδρασή του.

Όπως θα δεις, ο Βασίλης Νομικός δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. «Γεια σας παιδιά, να είστε καλά» αρκέστηκε να πει και έφυγε γρήγορα με τη μηχανή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Νομικός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την επόμενη ημέρα της αποχώρησής του από το “Πρωινό μας”: «Η αλήθεια δεν είναι στην αφήγηση! Μόνο τα γεγονότα είναι αληθινά! Προσεχώς…».

 

Exit mobile version