Site icon Hallocy

«Και ο Νίκος Μπάρζτης είχε ερωτικές περιπτύξεις στο δάσος» – Πρώην παίκτης του Survivor πέταξε “βόμβα” για τον καταδότη της Ασημίνας & της Δαλάκα

Δεν το γνώριζε κανείς αυτό

Η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα εξαιτίας του ότι χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο και τσιγάρο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά θέματα αυτής της εβδομάδας

Πολλοί διάσημοι, πρώην παίκτες του ριάλιτι και μη, σχολιάζουν το γεγονός και είτε τις υποστηρίζουν είτε της “καταδικάζουν”, ωστόσο πολλοί μιλούν και για την πέτρα του σκανδάλου, τον Νίκο Μπάρτζη, που είναι το πρόσωπο που “έδωσε” ουσιαστικά τις δύο γυναίκες , καθώς η κίνησή του είναι αμφιλεγόμενοι. Άλλοι θεωρούν πως έπραξε σωστά, ενώ μερικοί υποστηρίζουν πως το έκανε επίτηδες, για να διώξει τα κορίτσια και να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι, γεμίζοντας το πορτοφόλι του με χρήματα.

Η αποκάλυψη για το ειδύλλιο του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor
Ένα από τα πρόσωπα που μιλήσαν γι’ αυτό στο Γειά σου του ΣΚΑΪ το Σάββατο 4/2, είναι και ο Αλέξης Παππάς, με τον οποίο ήταν στον ίδιο κύκλο του παιχνιδιού μαζί και δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά μεταξύ τους. Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως παρόλο που “κράζει” τις παρανομίες, μαζί με εκείνη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που βρέθηκαν κρυφά στο δάσος, φαίνεται πως παραβίαζε και εκείνος τους κανόνες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το παραπάνω ζευγάρι δεν ήταν το μόνο. Και ο Νίκος Μπάρζτης, λοιπόν, βρισκόταν μακριά από όλους με κάποια παίκτρια και είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους. Δεν μίλησε με ονόματα, αφήνοντας το μυστήριο να “ξεχυθεί”.

 

 

Exit mobile version