Site icon Hallocy

Τα είπε όλα η Μαρία Σολωμού: Το θέμα δεν είναι ότι τα είχα με 4 – Ενόχλησε που είμαι γυναίκα και το είπα (video)

Δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους η Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που προβλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (8/2) στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA.

Ένα από τα ζητήματα στα οποία στάθηκαν πολύ ήταν η ένταση που είχε προκληθεί με αφορμή τα podcasts που έκανε η Μαρία Σολωμού στο κανάλι της στο Youtube όπου εμφανίζεται και συμβουλεύει και αναλύει τα γράμματα που της στέλνουν θεατές.

Για κάποια από τα ζητήματα που αγγίζει η εκπομπή της και ορισμένες από τις τοποθετήσεις της έχει δεχθεί σκληρή κριτική από τηλεοπτικά προγράμματα και πιο συγκεκριμένα από τους Γιώργο Λιάγκα και Δημήτρη Παπανώτα.

«Εγώ κάνω podcast και σκεφτήκαμε ότι μου στέλνουν άνθρωποι γράμματα και πλέον είναι μόνο ερωτικά. Και το twist είναι ότι θα τους πω και τα δικά μου. Ξαφνικά βγήκε ένα που μιλάμε για την πολυγαμία και λέμε για το εάν συμφωνώ ή όχι. Είπα ότι όταν ήμουν 20 χρόνων έβγαινα με 3-4 και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα», δήλωσε και συνέχισε:

«Η μανούρα ξεκίνησε ότι δεν το είπα σε συνέντευξη αλλά σε podcast. Σχολιάστηκε σα να βγήκα και να προωθούσα τα δικά μου. Η εμπάθεια με ενοχλεί και ο χαρακτηρισμός. Ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ένιωσα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει μία αντιπάθεια και είπα ότι ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου έσυρε τα εξ αμάξης».

Exit mobile version