Site icon Hallocy

Survivor All Star – Μελίνα Μεταξά: Ξέσπασε ο πατέρας της μετά τη χθεσινή της λιποθυμία – «Είναι απάνθρωπο»

Kατά της παραγωγής του Survivor All Star ξέσπασε ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά μετά τη προβολή κάποιων πλάνων στα οποία είδαμε το βράδυ της Πέμπτης 9/2 την παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να καταρρέει.

Οι πολλές και συνεχόμενες μέρες που έχει η ομάδα των μπλε να φάει, φαίνεται πως εξάντλησε την Μελίνα Μεταξά που λίγο πριν την έναρξη του χθεσινοβραδινού αγωνίσματος κατέρρευσε.

Το πλάνο αυτό, έκανε τον πατέρα της Μελίνας Μεταξά να ξεσπάσει μέσω των social media κατηγορώντας την παραγωγή πως θα δεν τους έχει ενημερώσει για τίποτα και πως θα έπρεπε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πουν πως είναι η υγεία της κόρης τους.

«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται σκηνές με τη Μελίνα τραυματισμένη και οι αρμόδιοι της παραγωγής να μην μας έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων. Είναι ντροπή για όσους διαχειρίζονται τα θέματα αυτά. Ελπίζουμε, έστω αργά να λάβουν το μήνυμά μας και να κάνουν το αυτονόητο. Να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας ενημερώσουν για το συμβάν» έγραψε ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, ενώ το σχόλιό του δημοσίευσε χρήστης του Twitter.

Exit mobile version