Site icon Hallocy

Αυτοκτόνησε με καραμπίνα ο 42χρονος γιος της Μαίρης Παναγάκου

Η μητέρα του, γνωστή μαγείρισσα, έκανε λόγο για άγριο εκφοβισμό αλλά κι ένα δικαστήριο

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μάνης η είδηση της αυτοκτονίας του Αντώνη-Αλέξανδρου Παναγάκου, γιου της γνωστής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου που είχε παρουσία σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο 42χρονος άνδρας που ήταν στο χώρο της εστίασης μαζί με τη μητέρα του, έδωσε τέλος στη ζωή του χθες το απόγευμα, με μία καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα.

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, “καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλλίτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στο Θεό που λάτρευες”! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιόν θα αγκαλιάζω, ποιόν θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει”; ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;», γράφει σε μια από τις αναρτήσεις της στο facebook η Μαίρη Παναγάκου.

Ο Αντώνης Παναγάκος με τον φίλο και συντοπίτη του υπουργό Δημόσιας Τάξης Παναγιώτη Θεοδωρικάκο (φωτ.: facebook.com/antwnhs.panagakos)
Το τι ακριβώς συνέβη και όπλισε το χέρι του 42χρονου δεν είναι σαφές, ωστόσο η μητέρα του μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή άφησε αιχμές για άγριο εκφοβισμό και τεράστια απογοήτευση από το αποτέλεσμα δίκης που ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Καλό ταξίδι. Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Εκείνο όμως που θέλω γιατί ο Αντώνης “έφυγε”, ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος, με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία το εκτίμησε, ούτε η αστυνομία το εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές. Κι εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την Πέμπτη, ένα δικαστήριο», είπε η Μαίρη Παναγάκου.

Η γυναίκα ζήτησε από τον υπουργό Δημοσίας Τάξης Παναγιώτη Θεοδωρικάκο «να ψάξει το θέμα της Αρεόπολης».

Exit mobile version