Site icon Hallocy

Την “τσούζει” ακόμα – Η κίνηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο λίγο πριν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο

Τι συνέβη;

Η Ελευθερία Ελευθερίου πρόκειται να μπει στο Survivor All Star από μέρα σε μέρα και, μάλιστα, έχει κάνει σκληρή προετοιμασία . Η είσοδός της στο παιχνίδι, ωστόσο, φαίνεται πως θα είναι κάτι για το οποίο θα μιλούν όλοι για μέρες, καθώς η ίδια διατηρούσε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο μέχρι τη στιγμή που τον είδε να φιλιέται με την Καρολίνα Καλύβα μέσα στο δάσος, όπου βρισκόντουσαν απομονωμένοι.

Μάλιστα, οι κάμερες την πέτυχαν στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο και αυτές είναι οι δηλώσεις της: «Πάμε να το ζήσουμε και να περάσουμε καλά. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε. Πιστεύω να απολαύσω τις ημέρες μου στον Άγιο Δομίνικο όσες κι αν είναι αυτές, οπότε όλα καλά».

Η κίνηση της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον Μάριο Πρίαμο λίγο πριν μπει στο Survivor All Star
Παρατηρήθηκε, ωστόσο, πως όλη αυτή η κατάσταση, όσο κι αν προσπαθεί να δείξει ότι δεν την επηρεάζει, την “τσούζει” ακόμα και γι’ αυτό προχώρησε σε μία ενέργεια την οποία αποκάλυψαν στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 14/2.

Η διάσημη τραγουδίστρια, λοιπόν, έκανε unfollow τον πρώην αγαπημένο της από τα social media της και τον έσβησε μια για πάντα από παντού, ώστε να μην έχει καμία σχέση πια μαζί του, έστω και έτσι.

 

Exit mobile version