Site icon Hallocy

Ο μποξέρ που έχει δύο επίσημες αγαπημένες!

O 42χρονος David Haye ευχήθηκε χρόνια πολλά για τον Άγιο Βαλεντίνο και στα δυο κορίτσια

Έχει δύο κορίτσια και δεν ξέρει ποιο από τα δύο να διαλέξει. Ο David Haye, πρώην επαγγελματίας μποξέρ ξεπέρασε το δίλημμα και μάλιστα χωρίς να κρύβεται.

Ο 42χρονος άνδρας έχει θέση στην καρδιά του για δυο γυναίκες, την Una Healy και τη Sian Osborne και μέσα από το Instagram του ευχήθηκε και στις δυο χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο μποξέρ γιόρτασε με τις «βασίλισσές» τους την ξεχωριστή μέρα και ανέβασε στα social media όμορφα στιγμιότυπα.

Η Sun είχε αποκαλύψει ότι ο David είχε σχέση με δυο γυναίκες. Και την Ιρλανδή τραγουδίστρια Una Healy και το μοντέλο Sian Osborne.

«Χρόνια πολλά στις όμορφες Βασίλισσες της ζωής μου, που κάνουν τον κόσμο μου ένα καλύτερο μέρος για να ζω», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.Παρά το γεγονός ότι η τριάδα μοιράστηκε στιγμιότυπα μαζί από τις διακοπές της, ο David δεν έχει ακόμη ασχοληθεί δημόσια με την είδηση που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο, ο πυγμάχος φάνηκε να επιβεβαιώνει το θέμα καθώς ευχήθηκε και στις δύο κυρίες δημοσίως. Στη φωτογραφία ο ίδιος στέκεται χαμογελαστός ανάμεσα στα δύο κορίτσια.

Η παρέα των τριών έκανε πρόσφατα διακοπές στην Κόστα Ρίκα. Ο David έστειλε και στις δύο κυρίες ξεχωριστό μήνυμα για τον Άγιο Βαλεντίνο στα stories του στο Instagram.

Ο David είναι σε σχέση με το μοντέλο Sian από το 2020. Η Una ήταν παντρεμένη με τον αστέρα του ράγκμπι Ben Foden το 2012 και χώρισε το 2018.

Οι τρεις τους έχουν έρθει κοντά από πέρσι όταν πέρασαν μαζί χρόνο Λονδίνο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις έχουν ενημερώσει την οικογένεια και τους φίλους τους ότι είναι μαζί.

Exit mobile version