Site icon Hallocy

«Πριν από 2 χρόνια…» – Η νέα σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του Sin Boy για το θάνατό του

Εξακολουθεί να το θέλει νεκρό…

Aναστάτωση έχει επικρατήσει τελευταία σχετικά με το όνομά του Sin Boy, τον οποίο ήθελαν νεκρό με τον τράπερ, ωστόσο να μη βγαίνει για να διαψεύσει την είδηση, η οποία όχι μόνο τον αφορά, αλλά είναι κάτι παραπάνω από μακάβρια.

Η απάντηση, πως δεν συντρέχει πρόβλημα με την υγεία του, ήρθε μέσα από ένα βίντεο, που τον δείχνει να να περπατάει στο Παρίσι , ενώ στη συνέχεια συνεργάτης του έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή του.

Η λύση του μυστηρίου, λοιπόν, δόθηκε το πρωί της Κυριακής 19/2 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, με το συνεργάτη του τράπερ να εξομολογείται, πως πράγματι ο Sin Boy είναι ζωντανός και όλο αυτό πρόκειται για ένα κόλπο του, για να μπορέσει να προκαλέσει “σάλο” με το νέο τραγούδι του που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Και ενώ λοιπόν δόθηκε επίσημη απάντηση, πως ο Sin Boy χαίρει άκρας υγείας, τη Δευτέρα 20/2 η αδερφή του ήρθε να διχάσει για μια ακόμη φορά την κοινή γνώμη μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε στο instagram με εκείνη και τον αδερφό της, αφήνοντας ξανά να εννοηθεί, πως δεν είναι πια μαζί μας.

Η νέα αινιγματική ανάρτηση της αδερφής του Sin Boy
«Πριν από δύο χρόνια», έγραψε η αδερφή του Sin Boy.

 

 

Exit mobile version