Site icon Hallocy

«Άι μωρή, εσύ το κρατάς καλύτερα;» – Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου λόγω της Τούνη

Στο πλευρό της Ιωάννας η παρουσιάστρια! Την υπερασπίστηκε δημόσια

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Τούνη λαμβάνει αρνητικά μηνύματα και σχόλια αναφορικά με τον τρόπο που εκείνη και ο σύζυγός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, μεγαλώνουν τον γιο τους. Με αφορμή λοιπόν αυτό, η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα ακόμη βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να απαντήσει δημόσια σε όλους τους επικριτές.

«Μπλα, μπλα, μπλα ξεκινήσατε που αφήνω το παιδί. Παιδιά το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα. Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα, έχω το καρότσι, έχω το μάρσιππο, έχω τα πάντα, πάνες, μωρομάντηλα, σκ@τ@κια…

Έχω τα πάντα μαζί μου. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει, οπότε αυτά. Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά. Επίσης μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; Πουθενά! Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, την δική μου την έχασα πρόσφατα…και δεν θέλω σε αυτή την φάση γυναίκα να μου τον κρατάει! Το έχω μαζί μου συνέχεια.. Ηρεμήσατε τώρα;», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα στο βίντεο που δημοσίευσε.

Η στήριξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Τούνη
Το εν λόγω βίντεο λοιπόν έπαιξε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση και να την στηρίζει ανοιχτά για την επιλογή της.

«Η κάθε γυναίκα και το κάθε ζευγάρι μεγαλώνει το παιδί όπως κρίνει το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω που όλοι ξαφνικά έχουν γίνει κριτές των πάντων. Βεβαίως και τα παιδιά έχουν την οικονομική δυνατότητα να βάλουν μία γυναίκα να βοηθάει, δεν θέλουν. Θέλει η γυναίκα να είναι με το μωρό της, δικαίωμά της και μπράβο της.

Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, δικό του παιδί είναι. Υπάρχουν άλλοι που το παιδί τους δε το έχουμε δει ποτέ, δε θέλουν. Να είναι καλά το μωράκι. Δεν μπορώ τα σχόλια, ειδικά από άλλες μαμάδες, που λένε γιατί το κρατάς έτσι το μωρό. Άι μωρή, εσύ το κρατάς καλύτερα; Με πιάνουν τα νεύρα μου που όλες κάθονται και σχολιάζουν λες και είναι καλύτερες μάνες και οι άλλες… Η καθεμία γυναίκα μεγαλώνει όπως θέλει το μωρό της», κατέληξε η παρουσιάστρια ενώ στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη.

Exit mobile version