Site icon Hallocy

Δέσποινα Βανδή: Στην Άννα Βίσση με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Έκαναν… αναπαράσταση του viral ζεϊμπέκικου

Tο τελευταίο διάστημα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, ιδιαίτερα μετά τα τελευταία βίντεο που κυκλοφόρησαν με τις τρυφερές στιγμές τους επί σκηνής.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός δείχνουν να αδιαφορούν για όσα λένε και γράφονται και το βράδυ της Τετάρτης 22/2 πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εκπομπές.

Συγκεκριμένα, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και διασκέδασαν με τις επιτυχίες της απόλυτης Ελληνίδας σταρ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης ανήρτησαν σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ανέβασε και Instagram story, χαρακτηρίζοντας την Άννα Βίσση, super star και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι έχω ζήσει το χει πει η Βίσση».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία ερμήνευσε για μία ακόμη φορά το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» με την Άννα Βίσση να χορεύει ζεμπέκικο στο πλευρό της.

Exit mobile version