Site icon Hallocy

Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε για την Ελευθερίου – «Γιατί την ξεφτιλίζετε, η γυναίκα έχει καριέρα έξω»

Ο τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση στο Instagram σχολιάζοντας όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στο All Star

Στο Survivor All Star της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κατακτήσουν για 4η συνεχόμενη φορά το έπαθλο επικοινωνίας, με το μήνυμα που ξεχώρισε να είναι αυτό της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, το οποίο ο παίκτης των Διάσημων άκουσε μπροστά στην πρώην του σύντροφο Ελευθερία Ελευθερίου.

Με αφορμή αυτό και όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στους δύο Κύπριους, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση.

Μέσα από το προφίλ το στο Instagram, ο τραγουδιστής τα «βάζει» με την παραγωγή του ριάλιτι που «ξεφτιλίζει» όπως εκείνος έγραψε, την Ελευθερία Ελευθερίου.

Πιο αναλυτικά έγραψε:

«Ρε παραγωγή του Survivor αλήθεια τώρα, επειδή άλλοι παίκτες δεν θα το πουν αλλά εγώ σας γράφω και θα σας το πω, δεν ντρέπεστε να ξεφτιλίζετε έτσι μία γυναίκα; Αυτή η γυναίκα έχει καριέρα έχει ζωή έξω, δεν είναι μόνο το παιχνίδι σας. Γι’ αυτό είστε στο 17 -1 18 %. Κάπου δηλαδή στοπ, άντε επιτέλους βάλατε την Ελευθερία κ για να την ξεφτιλίσετε και σας αρέσει κιόλας. Μπράβο σας ωραία μπήκε η Ελέ, αλλά γιατί τόσο ξεφτιλίκι;».

Δείτε την ανάρτηση

Το μήνυμα την Καρολίνας στον Μάριο

Στο έπαθλο επικοινωνίας, για τον Μάριο εμφανίζεται η Καρολίνα σε μια φωτογραφία με μια πουκαμίσα και κάλτσες με καρδούλες που έγραφαν «μ΄αγαπάς» και να στέλνει την αγάπη της στον Κύπριο μπροστά στην πρώην του Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ήταν και η μόνη που δεν χειροκρότησε.

Exit mobile version