Site icon Hallocy

«Δεν καταλαβαίνετε…» – Νέο ξέσπασμα από την Ιωάννα Τούνη στα social media για το γιο της – Τι της είπαν πάλι;

Μια εντελώς νέα καθημερινότητα βλέπουμε να ζει η Ιωάννα Τούνη, η οποία εδώ και λίγους μήνες έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της, αφού μέσα από το ”Νουνίτο” της, όπως το αποκαλεί έγινε για πρώτη φορά μητέρα και αντίστοιχα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πατέρας.

Το ζευγάρι απολαμβάνει όλο αυτό το ταξίδι με το παιδί τους και μάλιστα για την ώρα έχουν αποφασίσει να ζουν στην Αθήνα, στα Βόρεια Προάστια εκεί, όπου έχει το σπίτι του ο παρουσιαστής – μοντέλο.

Όσο λοιπόν, ο Δημήτρης λείπει από το σπίτι, η Ιωάννα μένει με το μωρό και προσπαθεί να το φροντίζει αλλά να κάνει και όσα έχουν μείνει πίσω σε σχέση με τα επαγγελματικά της.

Και επειδή η Ιωάννα θέλει να τα συνδυάζει όλα έχει βρει τον τρόπο να μην κλαίει το μωρό και έτσι το έχει με ειδική θήκη συνέχεια πάνω της. Οι φίλοι της στο instagram ωστόσο είχαν μια απορία σχετικά με το πως αναπνέει το μωρό με την ίδια να δίνει για άλλη μια φορά την απάντησή της λίγο μετά το πρόσφατο ξέσπασμά της.

«Κάτι ακόμα πριν μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Πολλές φορές έχετε δει στα stories μου τον μικρό μπέμπη, ο οποίος είναι λίγο γυμνούλης και κάπου διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει γιατί περιμένουμε ρούχα.

Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη και να πάει απευθείας στον παραλήπτη και να πάει απευθείας στον κύριο που έγραψε αυτό το πράγμα. Θεούλη μου θα μπορούσα να έχω αυτή τη δυνατότητα; αυτό θα ήθελα για σήμερα, αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι θα ήταν να πέσει μια χλέπα στην μούρη αυτουνού. Δεν με γλύκανε η εγκυμοσύνη, όχι», είχε πει χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Exit mobile version