Site icon Hallocy

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αυτοί είναι οι τραυματίες που νοσηλεύονται – Αναλυτικά οι λίστες με τα ονόματα (photo-video)

Σε απόγνωση πατέρας αγνοούμενου!

Νέα επικαιροποιημένη λίστα από το υπουργείο ήρθε στο φως, με τους τραυματίες της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη και οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της χώρας. Επίσης, συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρής κοπέλας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 που αναζητά τον 23χρονο ξάδερφό της που βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο το βράδυ της Τρίτης.

Πέρα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έχουν μοιραστεί σε ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς Θεσσαλονίκης και δύο ακόμη νοσηλεύονται στο ΓΝ Κατερίνης.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, 20 άτομα νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά και Νοσοκομείο Κατερίνης, 22 στο ΓΝΛ, 32 στο ΠΓΝΛ και έξι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ στη Λάρισα, ενώ ένα κοριτσάκι 6,5 ετών νοσηλεύεται στην χειρουργική του ΠΓΝΛ.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Να το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου! Μας ζητούν αναγνώριση από ρούχα, τατουάζ! Δεν έχουμε καμία ενημέρωση» – Σε απόγνωση πατέρας αγνοούμενου (Video)
Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών μετά από την την σύγκρουση επιβατικού με εμπορευματικό τρένο, αργά το βράδυ της Τρίτης 28/2 στην περιοχή Ευαγγελισμός Λάρισας, στα Τέμπη. Δεκάδες άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, έξι εκ των οποίων σε ΜΕΘ. Παράλληλα, σπαράζει καρδιές μητέρα που βλέπει την κόρη της να βγαίνει από το λεωφορείο μετά το δυστύχημα.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των επιβαινόντων, οι οποίοι αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους, καθώς ακόμα δεν έχουν κάποιο νέο. Ο κ. Παύλος Ασλανίδης ψάχνει τον γιο του, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με έναν φίλο του. Μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος και τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσολναρά, δήλωσε:

«Ψάχνω τον γιο μου, Δημήτρη που είναι 26 χρόνων και τον φίλο του τον Σωτήρη. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το πρωί, μόνο δώσαμε περιγραφές, τι χρώμα μαλλιά έχουν και τι ρούχα φοράνε. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Τα παιδιά είχαν πάει εκδρομή στην Αθήνα, πέρασαν όμορφα και γυρνούσαν ανέμελα πίσω. Μας είπαν θα σας πάρουμε τηλέφωνο αν δούμε κάτι να ταιριάζει να έρθετε να το δείτε».

Exit mobile version