Site icon Hallocy

Τραγωδία στα Τέμπη: Κι άλλος αγνοούμενος από την Κύπρο – 23χρονος φοιτητής, τον ψάχνουν οι συγγενείς του

Άλλος ένας Κύπριος αγνοείται μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με την οικογένειά του να απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση.

Πέρα από την 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου, η οποία αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ τον περασμένο Απρίλιο και την οποία αναζητούν οι δικοί της άνθρωποι, αγνοούμενος είναι επίσης και ένας 23χρονος.


23χρονος φοιτητής μεταξύ των αγνοουμένων από την σύγκρουση των τρένων
Πρόκειται για τον 23χρονο φοιτητή Κύπρο Παπαϊωάννου, από το Αυγόρου, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με τους γονείς του να βρίσκονται καθ’ οδόν για το σημείο ώστε να λάβουν επίσημη ενημέρωση.


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο philenews πρόσωπο της οικογένειας, ο νεαρός φοιτητής επέβαινε στο τρένο κατά τη διάρκεια της μοιραίας διαδρομής. Δεν έγινε μέχρι στιγμής δυνατό να εντοπιστεί.

Η οικογένεια του Κύπρου Παπαϊωάννου, απευθύνθηκε σε όλα τα νοσοκομεία που έχουν μεταφερθεί τραυματίες καθώς επίσης και στις Αρχές χωρίς να μάθει μέχρι στιγμής αν βρίσκεται ανάμεσα στους επιζώντες. Οι ίδιοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιανδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει άμεσα με την οικογένεια.


Τρεις Κύπριοι φοιτητές τραυματίστηκαν – Πήραν εξιτήριο
Όπως μεταδίδουν πάντως τα κυπριακά μέσα, τουλάχιστον άλλοι τρεις Κύπριοι φοιτητές υπέστησαν τραυματισμούς και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ενώ αυτή την ώρα έχουν λάβει εξιτήριο και έχουν επιστρέψει στους τόπους διαμονής τους.

Exit mobile version