Hallocy

Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο Κύπριους φοιτητές-Η λίστα των αγνοουμένων

Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο φοιτητές, Αναστασία Αδαμίδου και Κυπριανό Παπαϊωάννου από την Κύπρο, οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη, και συνεχίζουν να αγνοούνται, με τους οικείους τους και όλο τον κόσμο να εναποθέτει τις ελπίδες του σε ένα θαύμα.

Η οικογένεια του 23χρονου Κυπριανού έφτασε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, στη Λάρισα και έδωσε δείγμα DNA. Ο 23χρονος φοιτητής, είχε μεταβεί για το τριήμερο σε νησί της Ελλάδας, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, η οποία επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στην Κύπρο, ενώ ο νεαρός μετέβαινε στη Θεσσαλονίκη, στον τόπο διαμονής του.

Παράλληλα, τα ίχνη της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου, η οποία επέβαινε στο τρένο, επίσης συνεχίζονται, ωστόσο μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη της. Η νεαρή φοιτήτρια είχε μεταβεί στην Αθήνα για διακοπές και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη.

Xθες, το Star Ελλάδος επικοινώνησε με την αδελφή του Κυπριανού η οποία είχε αναφέρει, «με όποιον μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε, επικοινωνήσαμε. Δεν τον έχουν βρει ούτε στα νοσοκομεία ούτε κάπου αλλού». Από πλευράς του, ο θείος της Αναστασίας δήλωσε ότι, «ήταν με τον φίλο της μαζί. Ο φίλος της είναι τραυματίας».

Ψάχνουν αγνοούμενους από τα social media

Την ίδια ώρα, με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα οι συγγενείς και φίλοι των αγνοουμένων απευθύνουν δραματική έκκληση στους διασώστες και τους επιζώντες να τους ενημερώσουν αν είδαν κάπου τους δικούς τους ανθρώπους και δημοσιεύουν φωτογραφίες τους.

Αναρτήσεις έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, για την 22χρονη Ιφιγένεια, η οποία εικάζεται ότι βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι.

tempi-agnooumenoi-trena-sigkrousi-6.jpg

Αγνοούμενα πρόσωπα

-Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, 26 ετών, ύψος 1.77. Ταξίδευε στο μοιραίο τρένο με τη γάτα της, η οποία ήταν μέσα σε ένα μαλακό υφασμάτικο κλουβί μεταφοράς.

-Η Ιφιγένεια Μήτσκα 23 ετών από τα Γιαννιτσά επέβαινε στον τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας για όποιον ξέρει κάτι για την Ιφιγένεια 6977356882, κ.. Στέλιο Σούρλα

-Ο 23χρονος Ντένις δεν έχει δώσει σημεία από το βράδυ της Τρίτης. Ήταν γύρω στις 23:30 όταν επικοινώνησε με τη μητέρα του και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

-Ελπίδα Χούπα, 28 ετών από την Αταλάντη.

-Αγάπη Τσακλίδου φοιτήτρια του ΑΠΘ. Επέβαινε στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Αν κάποιος γνωρίζει, να επικοινωνήσει με το 697 733 8684.

-Ο 34χρονος Βάιος Βλάχος από την Καρδίτσα. Ο αδελφός του, που ζει στο εξωτερικό, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να ενημερώσει τις αρχές.

Κλαούντια Λάτα. Βρισκόταν στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

 

Exit mobile version