Site icon Hallocy

Ποιος Βασάλος; Σε ρομαντικό ταξίδι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν – Η αποκάλυψη για την σχέση τους

Σοκ!

Πριν μπει στο Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είχαν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες πως η ίδια είχε χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πως ήδη βρισκόταν σε σχέση με έναν άλλο άντρα που ακούει στο όνομα Γρηγόρης Μόργκαν. Είχαν βγει στη φορά βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές στην παραλία, ενώ υπήρχαν και ορισμένα σχόλια που φαινόταν πως πρόδιδαν τον δεσμό τους.

Αφού μπήκε, όμως στο παιχνίδι, οι περισσότεροι έδειξαν να μπερδεύονται με την κατάσταση της σχέσης της δημοσιογράφου με τον γυμναστή, εφόσον δεν επιβεβαίωσε κανείς τι συμβαίνει μεταξύ τους και όταν εκείνη αποχώρησε μιλούσε για εκείνον και για το σπίτι τους σε ενεστώτα, δείχνοντας πως δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα.

Σε ρομαντικό ταξίδι με τον Γρηγόρη Μόργκαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Σύμφωνα, όμως, με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, και το ρεπορτάζ της Κυριακής 5/3, έγινε γνωστό πως η Βαλαβάνη είναι σε ρομαντικό ταξιδάκι στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν, με αποτέλεσμα οι φήμες χωρισμού να ξαναφουντώνουν. Η ίδια δεν έχει κάνει αναρτήσεις, αλλά υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι μαζί σε άλλη ήπειρο και απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές όσο ο personal trainer βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο μόνος του.

Exit mobile version