Site icon Hallocy

Έξαλλοι Καινούργιου και Μικρούτσικος με τον Αμβρόσιο – “Υπάρχουν γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, ντρέπομαι” (vids)

“Αυτός ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη”

Οργή και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πει ότι η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ήταν τιμωρία από το Θεό για το τριήμερο του Καρναβαλιού!

Ακούγοντας τα λόγια του ιερέα η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της στον αέρα της εκπομπής της “Super Κατερίνα”.

“Γιατί ακόμη η εκκλησία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να κηρύσσει τον λόγο του Θεού; Τι περιμένει η εκκλησία και τον αφήνει ακόμη; Είμαι έξαλλη με αυτό.

Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι τους γονείς των παιδιών που έχουν χαθεί, που θρηνούν τα παιδιά τους πάνω από τα φέρετρα, γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, να ακούν αυτές τις δηλώσεις; Οι γονείς αυτοί θα εφησυχαστούν ότι το παιδί τους αναπαύεται εν ειρήνη και είναι στον Θεό; Αν ήμουν εκκλησία θα τον είχα καθαιρέσει με την μία!

Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! Με συγχωρείτε που είμαι έτσι νευριασμένη αλλά ντρέπομαι για αυτές τις δηλώσεις! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γονείς που πενθούν τα παιδιά τους, επιτρέπεται η εκκλησία γενικότερα να αφήνει τέτοιες δηλώσεις να ακούγονται από έναν μητροπολίτη;” ξέσπασε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα, παρενέβη τηλεφωνικά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να σχολιάσει τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος για το δυστύχημα στα Τέμπη.

“Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;

Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή” σημείωσε ο παρουσιαστής.

“Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!

Πραγματικά, το διάβασα εχθές το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές” τόνισε κλείνοντας ενώ γνωστοποίησε πως τη Δευτέρα επιστρέφει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Exit mobile version