Site icon Hallocy

Τέμπη: Συγκλονίζει η μαρτυρία φοιτήτριας – «Το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω δεν μπορώ να το ξεχάσω»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της φοιτήτριας Αγνής Τιτέλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η οποία σώθηκε από την παρότρυνση του συντρόφου της να μην μπει στα μπροστινά βαγόνια της αμαξοστοιχίας, η οποία συγκρούστηκε στα Τέμπη.

«Σώθηκα γιατί ο σύντροφος μου με παρότρυνε να μην μπω στο βαγόνι 2 και μπήκα στο βαγόνι 7. Πάντα συνήθιζα να κλείνω στα μπροστινά βαγόνια, ο φίλος μου με παρότρυνε να κάτσω πίσω, που να φανταστώ ότι αυτό θα μου έσωζε τη ζωή», είπε αρχικά η επιζήζασα.

Στη συνέχεια περιέγραψε τα δραματικά λεπτά της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών.

«Το βαγόνι μου είχε τεράστια ανατάραξη. Κουνήθηκε πάρα πολύ το δικό μας βαγόνι που ήταν το τελευταίο, δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε μπροστά. Δεν είχαμε οπτική επαφή με έξω, νόμιζα ότι θα πέσουμε σε γκρεμό και το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ήμασταν στο τούνελ και το τι είδα δεν θα ήθελα να το βιώσει κανένας ποτέ».

«Πήγα στην αντίθετη πλευρά του τούνελ, σκαρφάλωσα με προσοχή, είχε και τρύπες κάτω. Δεν έβλεπες, δεν ήταν ασφαλής ο δρόμος. Για καλή μου τύχη βρήκαμε δρομάκι, έπεσα, χτύπησα τα γόνατά μου, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Είδα ανθρώπους να βγαίνουν με αίματα, τσιριδες, φώναζαν «καίγομαι». Ήθελα να πάω κοντά, αλλά δεν είχα και τη δύναμη», είπε.

Exit mobile version