Site icon Hallocy

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν γνωρίζω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα» (video)

«Είμαι στα καλύτερα μου». Όσα είπε για το ταξίδι της στην Αμερική με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία επέστρεψε από το ταξίδι της στην Αμερική, όπου μαζί της ήταν και ο φημολογούμενος σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, παραδέχτηκε ότι σπάνια βλέπει πια το ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν παρακολουθώ το Survivor, έχω πολύ καιρό να δω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα site, δεν θα ήθελα να είμαι εκεί μέσα», είπε αρχικά.

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει έρθει κοντά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ευρυδίκη σχολίασε: «Όχι, δεν γνωρίζω κάτι. Γίνονται πράγματα που γράφονται ή λέγονται σε εκπομπές αλλά είναι από ανθρώπους που είναι στην Ελλάδα και δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο, οπότε είναι τρελά πράγματα».

Τέλος, για το ταξίδι που έκανε με φίλους και τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Αμερική είπε: «Είμαι στα καλύτερα μου. Δεν φωτογράφιζα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, φωτογράφιζα και όλη την παρέα που ήταν εκεί. Πλέον νιώθω άβολα κι αμήχανα όταν τα sites γράφουν για την προσωπική μου ζωή».

Exit mobile version