Site icon Hallocy

Τάσος Μπουγάς για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Αν έχει στεναχωρηθεί, δικό της πρόβλημα»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo με τον Τάσο Μπουγά, η οποία όχι μόνο έχει στοχοποιήσει τους vegans αλλά έχει στεναχωρήσει και την Νατάσα Θεοδωρίδου εξαιτίας του τραγουδιού της που παίζει.

Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο και απάντησε, μεταξύ άλλων και για την αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους, έχει πάρει άδεια η εταιρεία που κάνει τα διαφημιστικά. Έχει γίνει χοντρό νταβαντούρι. Άλλοι έχουν θυμώσει κι άλλοι δεν θύμωσαν γιατί έχουν πάρει “πακέτα”. Δεν έχω καμιά δουλειά να μιλήσω με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Την παραδέχομαι σαν τραγουδίστρια, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω μαζί της. Να ρωτήσω εγώ τη Νατάσα για το αν θα πω το τραγούδι;», είπε αρχικά ο Τάσος Μπουγάς.

«Αν έχει στεναχωρηθεί, το πρόβλημα είναι δικό της. Εγώ επανέφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα γιατί είχε ξεχαστεί και δεν το έλεγαν σε κανένα μαγαζί, ούτε η ίδια δεν το έλεγε. Εγώ έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από τη Νατάσα» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Exit mobile version