Site icon Hallocy

Σάκης Ρουβάς: Πήρε ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου – Βίντεο με του συναθλητές του να τον «μαστιγώνουν»

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να είναι ένα από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές, το τραγούδι όμως, δεν είναι το μοναδικό του ταλέντο.

Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει μεγάλη αγάπη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και συγκεκριμένα το grappling και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από την νέα του ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς το μεσημέρι του Σάββατου 25/3 ανήρτησε ένα βίντεο από την τελετή παράδοσης της νέας ζώνης του από τον δάσκαλό του στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου – grappling.

Η χαρά και η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για το ανέβασμα του επιπέδου του στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου ήταν έκδηλη και φαινόταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του τραγουδιστή.

«Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brazilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που ανταμείβονται. Δε σταματώ στιγμή, όσο κι αν περνούν τα χρονιά, να αισθάνομαι μαθητής που έχει τόσα πολλά να μάθει και να ανακαλύψει, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς.

Exit mobile version