Site icon Hallocy

Θλίψη για τον άτυχο Χρυσόστομο-Έχασε τον πατέρα του πριν από τρία χρόνια

Θλίψη σκόρπισε στην κοινότητα του Λυθροδόντα, ο θάνατος του 26χρονου, Χρυσόστομου Κούβαρου, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο, έπειτα από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Μαλούντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14:50, 84χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 85χρονη, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρείου στον Άγιο Ιωάννη και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος Χρυσόστομος.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Η κηδεία του νεαρού, θα τελεστεί αύριο Τρίτη, 28 Μαρτίου, στις 16:00. Παράκληση της οικογένειας, είναι όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές προς την οικογένεια όπου θα αποφασίσει η ίδια πως θα τις διαθέσει.

Συγγενείς και φίλοι, σπεύδουν με αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποχαιρετήσουν τον 26χρονο. Σύμφωνα με ανάρτηση φιλικού προσώπου, ο άτυχος Χρυσόστομος είχε χάσει τον πατέρα του πριν από τρία χρόνια.

Exit mobile version