Site icon Hallocy

Ηλίας Γκότσης: Βροχή τα unfollow – Αυτούς τους παίκτες του Survivor All Star έσβησε από το instagram!

Για ένα παιχνίδι χαλάσανε φιλίες!

Το βράδυ της Τρίτης 28/3 ο Ηλίας Γκότσης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα ο νικητής του 2018 δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο  στα οποία πρώτη φορά πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο ενώ λίγο αργότερα μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως πρώτη έννοια του Ηλία με το που πήρε το κινητό στα χέρια του ήταν να κάνει μερικά unfollows από τα social!

Τα unfollow του Ηλία Γκότση
Σύμφωνα με stories της Σούλας Γκλάμορους, ο personal trainer αφαίρεσε από τους διαδικτυακούς τους φίλους τον κολλητό του στη ζούγκλα, Ηλία Μπόγδανο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και την Εύη Σαλταφερίδου που ήταν πολύ καλοί φίλοι εδώ και χρόνια!

Όπως φαίνεται νιώθει αρκετά εκτεθειμένος και σίγουρα αυτό προκύπτει από κάτι που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο κι εμείς δεν είδαμε ποτέ. Ίσως βέβαια είδε και τις δηλώσεις που έκαναν την επόμενη μέρα τα συγκεκριμένα παιδιά για το περιστατικό…

 

 

 

 

Exit mobile version