Site icon Hallocy

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μαριαλένα και Σάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα

Μια ένταση μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και της συντρόφου του Μαριαλένας Ρουμελιώτη, αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, στα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», θα δούμε έναν καυγά ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι αφού η παίκτρια θα ακούσει μια λανθασμένη πληροφορία από τον σύντροφό της και θα τον κατηγορήσει για την ήττα της.

Η ίδια λοιπόν θα εκνευριστεί με τον Σάκη και θα του φωνάξει, ωστόσο μετά θα τα ξαναβρούν.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης, το ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν ζει μαλωμένο αφού η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα ζητήσει συγνώμη από τον Σάκη Κατσούλη στο συμβούλιο του νησιού.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν ζουν μαλωμένοι στον Άγιο Δομίνικο, και του ζητάει και συγνώμη στο συμβούλιο», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Χαμπέρη η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, από την πλευρά της σχολίασε πως: « Η Μαριαλένα όποτε χάνει, κλαίει, φωνάζει, ξεσπάει και είναι τυχερή που έχει τον Σάκη και θα την καταλάβει και θα τον συγχωρέσει».

Η Ελένη Χαμπέρη που ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Μας τόνισε ότι « Η Μαριαλένα όποτε χάνει, κλαίει, φωνάζει, ξεσπάει και είναι τυχερή που έχει τον Σάκη»

 

Exit mobile version