Site icon Hallocy

Ηλίας Γκότσης: Ο λόγος που έκανε unfollow τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor All Star

Ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το Survivor All Star και μόλις πήρε το κινητό στα χέρια του, άρχισε να κάνει… μαζικά unfollow πρώην συμπαίκτες του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι άνθρωποι που ο Ηλίας Γκότσης αποφάσισε να κάνει unfollow είναι η Εύη Σαλταφερίδου και ο Ηλίας Mπόγδανος που ήταν και οι δυο κολλητοί του στο παιχνίδι αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος καθώς και ο Γιώργος Λιανός.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε τον πρώην παίκτη του reality επιβίωσης, ο οποίος απάντησε πρώτη φορά για τα μαζικά unfollow που έκανε.

«Είναι μια απογοήτευση γιατί με κάποιους ανθρώπους είχα έρθει πιο κοντά και μοιραζόμασταν πράγματα. Unfollow έκανα γιατί με τη στάση τους μέσα, με έκαναν οι ίδιοι unfollow. Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Δε μου αλλοιώνει αυτό που συνέβη κάτι. Το unfollow δε δείχνει ότι κάποιος είναι κακός. Ειναι ότι δεν ταιριάζεις μαζί του, οπότε θεωρώ υποκριτικό να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχεις απογοητευτεί και να έχεις μετέπειτα μια σχέση» απάντησε ο Ηλίας Γκότσης.

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος εκείνος που έγραψε το χαρτάκι, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας με νόημα: «Δεν έχει σημασία ποιος έγραψε το χαρτάκι, εφόσον μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Όλα καλά. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος».

 

Exit mobile version