Site icon Hallocy

Σκορδά για Κατσούλη: «Είμαι έξαλλη, που υπάρχουν τέτοιοι άνδρες που αγαπάνε τόσο;»

Αφορμή στάθηκε η στάση που κράτησε ο παίκτης του Survivor All Star, μετά από ένα ξέσπασμα που είχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Δείτε το βίντεο

Στον Σάκη Κατσούλη ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά από την ήττα της στον αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star, από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η παίκτρια δεν κατάφερε καν να φτάσει στο σημείο των βολών και μετά το τέλος του αγώνα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό της. «Και τι δεν άκουσε ο Σάκης στο τέλος της αναμέτρησης της Μαριαλένας. Θεώρησε ότι δεν τη βοήθησε όσο θα έπρεπε» είπε ο Γιώργος Λιανός, λίγο μετά την προβολή του ματς της αθλήτριας.

Η στάση του Σάκη Κατσούλη ενθουσίασε τη Φαίη Σκορδά, η οποία σε σχετική συζήτηση με τον καβγά του ζευγαριού, είπε για τον επιχειρηματία: «Συγγνώμη τώρα δεν μπορώ να μείνω στο Survivor, ούτε στον αγώνα. Μπράβο στη Σταυρούλα για τη νίκη. Αυτός ο Σάκης ρε παιδί μου… υπάρχουν τέτοιοι άνδρες που αγαπάνε τόσο; Καταλαβαίνω τη Μαριαλένα» και στη πορεία, πρόσθεσε:

«Υπάρχουν τέτοιοι άνδρες; Μπράβο του. Έξαλλη είμαι τώρα, πού είναι αυτοί οι άνδρες. Και θα προτιμούσε να χάσει αυτός παρά η Μαριαλένα. Της παίρνει το βάρος. Μπράβο».

Δείτε το βίντεο

Exit mobile version