Site icon Hallocy

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα – Φωτογραφίες από το πατρικό του στο Χαλάνδρι

Σπάνιο υλικό από τα παιδικά του χρόνια

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1970, πλέον δηλαδή είναι 52 ετών, και έχει καταγωγή από Μελιβοία στη Λάρισα. Όλα του τα παιδικά χρόνια όμως τα έζησε στην Αθήνα σε ένα σπίτι στο Χαλάνδρι, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τις κατοικίες της περιοχής πια.

Τότε ζούσε εκεί σαν να βρίσκεται σε χωριό, με τους γείτονες και τα ζωάκια στην αυλή τους συνεχώς. Αφού, όμως έχει δημιουργήσει μία άλλη ζωή και έχει αλλάξει παραστάσεις, αποφάσισε να επισκεφθεί την παλιά του γειτονιά και να δει πώς έχει διαμορφωθεί και εάν υπάρχει το πατρικό του. Και ναι, υπάρχει, και το φωτογράφισε για να το δείξει σε όλους τους ακόλουθούς του στο Instagram, μαζί με κάποιες παλιές του φωτογραφίες από εκείνο το μέρος

Το πατρικό σπίτι του Γρηγόρη Γκουντάρα στο Χαλάνδρι
«Και εδώ είναι το σπίτι που μεγάλωσα… Το μοναδικό στη γειτονιά που στέκεται πεισματικά αγέρωχο ‼️Ένα δωμάτιο για τρία παιδιά τον μπαμπά Οδυσσέα και την μαμά Γλυκερία, ένα οικόπεδο με κοτούλες, κουνέλια και πάρα, πάρα πολύ αγάπη παντού. Αυτό εξηγούσα και στα παιδιά μου που με ρωτούσαν πως χωρούσαμε σε αυτό το σπιτάκι…Και όμως ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ‼️Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία για όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Αυτό είναι το σπίτι του δημοσιογράφου με την σύζυγο και τα παιδιά του στην Αθήνα
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πέρα από την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, οι δυο τους πάνε πάρα πολύ καλά και στα επαγγελματικά τους.

Μάλιστα και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύουν διάφορες στιγμές τους από την καθημερινότητά τους, ακόμη και με τα παιδιά τους.

Η όμορφη οικογένεια μένει στο Λαγονήσι και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι παραδοσιακά διακοσμημένο μιας και έχει ακόμη και μποστάνι. Το σπίτι τους είναι σε μπεζ αποχρώσεις και με ζεστά χρώματα.

Exit mobile version