Site icon Hallocy

Ελένη Χρονοπούλου: Όταν μιλούσε για τις κακοποιήσεις παιδιών – Η ανάρτηση για τη 12χρονη στον Κολωνό

Η Ελένη Χρονοπούλου βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Η δικηγόρος και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ/Κιν.Αλ είχε μιλήσει λίγες ημέρες πριν βγει στο φως η καταγγελία της σε τοπικό μέσο της Κρήτης για τις κακοποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Χρονοπούλου είχε φιλοξενηθεί στο δελτίο ειδήσεων του TV Creta στα τέλη Μαρτίου και είχε αναρτήσει το απόσπασμα από την παρουσία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Λίγες μέρες πριν συζητήσαμε με τη Mirka Oikonomopoulou στο δελτίο ειδήσεων του Master TvCreta για τις νέες υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων. Υπενθύμισα δυο κομβικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ, έναν αυτοτελή Συνήγορο του παιδιού και δομές σε κάθε δήμο με καταρτισμένους επαγγελματίες που θα παρέχουν άμεσα φροντίδα στα κακοποιημένα παιδιά.

Εξυπακούεται ότι η δημοσιοποίηση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των παιδιών είναι ανεπίτρεπτη, ποσό μάλλον όταν γίνεται από κρατικούς λειτουργούς» έγραφε η Ελένη Χρονοπούλου στο post της.

Ελένη Χρονοπούλου: Η ανάρτηση για τη 12χρονη στον Κολωνό

Λίγες ημέρες μετά τα όσα είπε στο κανάλι του Ηρακλείου Κρήτης, η Ελένη Χρονοπούλου είχε κάνει και μία ανάρτηση για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, αναφερόμενη στο θέμα της διαρροής προσωπικών στοιχείων κακοποιημένων παιδιών.

«Ελπίζω να έχει γίνει πλέον σαφές γιατί δεν πρέπει να διαρρέει καμία υφυπουργός, κανένας κρατικός λειτουργός, κανένας δημοσιογράφος στοιχεία που αφορούν κακοποιημένα παιδιά. Δεν νοείται να γνωρίζουμε ούτε το φύλο των παιδιών, ούτε που κατοικούν, ούτε την ηλικία τους» είχε γράψει η Ελένη Χρονοπούλου.

Exit mobile version