Site icon Hallocy

Αλέξης Γεωργούλης: «Όταν ερωτεύεσαι, θυσιάζεις και καταστρέφεις πολλά πράγματα που έχεις “χτίσει”»

Στο επίκεντρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση, μια καταγγελία που έγινε το 2020 αλλά είδε τώρα το φως της δημοσιότητας.

Ο Αλέξης Γεωργούλης λίγους μήνες πριν, και πιο συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2022 είχε βρεθεί στην Κύπρο για τις ανάγκες γυρισμάτων σειράς που θα προβαλλόταν στο βρετανικό Channel 5. Τότε, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει στην εκπομπή “Ήρθε και έδεσε” και τη δημοσιογράφο Άννα Κριθ και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στις καταστροφικές επιπτώσεις του έρωτα.

«Παρελθόν και μέλλον είναι η αγάπη, ο έρωτας είναι το παρόν. Όταν συντονιζόμαστε για το εδώ και τώρα, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι το φαινόμενο του έρωτα. Δεν σε ενδιαφέρει όταν είσαι ερωτευμένος τι ήτανε και τι θα γίνει […]

Στον έρωτα όμως μπορεί να είσαι πάρα πολύ ερωτευμένος τώρα και την επόμενη στιγμή να το έχεις χάσει. Όταν ερωτεύεσαι, θυσιάζεις και καταστρέφεις πολλά πράγματα που έχεις “χτίσει”. Μπορεί να είναι η δουλειά σου, μπορεί να είναι φιλίες, μπορεί να είναι χίλια δυο πράγματα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης στην κυπριακή εκπομπή.

Exit mobile version