Site icon Hallocy

Moonbin: Ο 25χρονος αστέρας της K-pop βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Η αστυνομία εκτιμά πως ο τραγουδιστής είναι πιθανό να έθεσε τέρμα στη ζωή του

Το αστέρι της K-pop μουσικής Moonbin πέθανε σε ηλικία 25 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας.

Ο νεαρός βρέθηκε αναίσθητος από τον μάνατζέρ του στο διαμέρισμά του στη Σεούλ το βράδυ της Τετάρτης, όπως ανέφεραν τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.

«Φαίνεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του, αλλά περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του», ανέφερε η αστυνομία.

Ο Moonbin «έφυγε απροσδόκητα από τον κόσμο μας και έγινε ένα αστέρι στον ουρανό», ανέφερε η δισκογραφική του εταιρεία.

Ο 25χρονος ήταν ηθοποιός και μοντέλο πριν ενταχθεί στη boy band Astro το 2016, ένα γνωστό συγκρότημα K-pop.

Η Fantagio Music, δισκογραφική εταιρεία της πενταμελούς μπάντας, επιβεβαίωσε την είδηση με μία ανάρτηση στα social media.

«Στις 19 Απριλίου, το μέλος των Astro, Moonbin, μας άφησε ξαφνικά για να γίνει αστέρι στον ουρανό», έγραψαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας. «Παρότι η θλίψη μας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον θρήνο των οικογενειών που πενθούν, έχοντας χάσει τον αγαπημένο τους γιο και αδελφό, τα μέλη των Astro, οι υπόλοιποι καλλιτέχνες της Fantagio, τα στελέχη και οι υπάλληλοι, θρηνούν τον νεκρό με μεγάλη θλίψη και σε κατάσταση σοκ».

Η εταιρεία έκανε έκκληση στο κοινό να αγνοεί και να μη διαδίδει υποθέσεις και «κακόβουλες αναφορές» την ώρα που, σύμφωνα με το Yonhap News, η τοπική αστυνομία εκτιμά πως ο τραγουδιστής είναι πιθανό να έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Ο Moonbin θα τραγουδούσε στο προσεχές Dream Concert, μαζί με ένα ακόμα μέλος των Astro, τον Sanha.

Exit mobile version